כנס–תזונה–ותודעה

כנס תזונה ותודעה

תזונה מלאת חיים, בישול, חקלאות, תזונה ותודעה מנקודת מבט אנתרופוסופית​

יום שני, 11.11, 21:30-17:30 מרכז דניאל לחתירה, רוקח 2, תל אביב

המחיר כולל ארוחת ערב ממסעדת הרדוף
חניה חינם בחניון רדינג | הגעה נוחה בתחבורה ציבורית

מספר המקומות מוגבל

יוטקה הרשטיין 

 

סודות ויסודות המטבח האנתרופוסופי

איך להפוך את המטבח הביתי למזין, מרפא וללב הבית שבו מתרחשים החיים. יוטקה מגלה את המסתורין ויחסי הגומלין בין הצומח לאדם, ולוקחת אתכם למסע שבסופו נבין איך חסה ירוקה נהפכת לדם האדום, איך האדם הוא בעצם צמח הפוך ועוד, כולל הסברים פרקטיים לעבודה נכונה לניהול מטבח ביתי.

 

 

לירון ישראלי

משק חקלאי כנותן חיים לאדם ולאדמה

מה הופך משק חקלאי לכזה שנותן כוחות חיים לאדם ולאדמה?
נדבר על המושג חיוניות (Vitality) בחקלאות והקשר שלה לבריאות האדם והסביבה. כיצד אנחנו כצרכני מזון יכולים להשפיע על בריאות האדמה ואיך בריאות האדמה קשורה לתודעה?

 

 

ד”ר מוטי לוי

תזונה כחלק מעולמנו הפיזי, הנפשי והתודעתי

ההרצאה המרכזית של הערב תעמיק לתוך נושא התזונה מנקודת מבט רוחית, איכות המזון והשפעתו על התודעה. נלמד על מרכיבי המזון – שומנים, פחמימות, חלבונים, סוכר, חלב ועוד – ונראה איך התזונה שלנו יכולה לעזור לאני להתגשם בגוף האנושי.