כנס תזונה ותודעה

תזונה מלאת חיים, בישול, חקלאות, תזונה ותודעה מנקודת מבט אנתרופוסופית​

יום שני, 11.11, 21:30-17:30 מרכז דניאל לחתירה, רוקח 2, תל אביב

מספר המקומות מוגבל

מחיר מיוחד ללקוחות פראג 180 ₪ בהקלדת קוד קופון prag19 עד ה-31.10  במקום 220 ₪ 
כרטיס זוגי: 380 ₪
המחיר כולל ארוחת ערב ממסעדת הרדוף
חניה חינם בחניון רדינג | הגעה נוחה בתחבורה ציבורית

סודות ויסודות המטבח האנתרופוסופי

יוטקה הרשטיין

איך להפוך את המטבח הביתי למזין, מרפא וללב הבית שבו מתרחשים החיים. יוטקה מגלה את המסתורין ויחסי הגומלין בין הצומח לאדם, ולוקחת אתכם למסע שבסופו נבין איך חסה ירוקה נהפכת לדם האדום, איך האדם הוא בעצם צמח הפוך ועוד, כולל הסברים פרקטיים לעבודה נכונה לניהול מטבח ביתי. 

משק חקלאי כנותן חיים לאדם ולאדמה

לירון ישראלי

מה הופך משק חקלאי לכזה שנותן כוחות חיים לאדם ולאדמה?
נדבר על המושג חיוניות (Vitality) בחקלאות והקשר שלה לבריאות האדם והסביבה. כיצד אנחנו כצרכני מזון יכולים להשפיע על בריאות האדמה ואיך בריאות האדמה קשורה לתודעה?

תזונה כחלק מעולמנו הפיזי, הנפשי והתודעתי

ד"ר מוטי לוי

ההרצאה המרכזית של הערב תעמיק לתוך נושא התזונה מנקודת מבט רוחית, איכות המזון והשפעתו על התודעה. נלמד על מרכיבי המזון – שומנים, פחמימות, חלבונים, סוכר, חלב ועוד – ונראה איך התזונה שלנו יכולה לעזור לאני להתגשם בגוף האנושי.

סגירת תפריט
×

עגלת קניות